Information till dig som Tjalvemedlem om VårRuset

Vi behöver alla hjälpas åt för att VårRuset ska bli ett bra arrangemang - liksom det har varit tidigare år tack vare ett stort engagemang. Du som kan hjälpa till med något av nedanstående kontaktar Göran Blomberg på kansliet, 011 - 13 32 85, This is a mailto link

Kan vi få 7000 anmälda 26 maj?!
Kan det t.o.m bli 8000?
JA - med din och övriga medlemmars hjälp är det möjligt!

Det finns mycket marknadsföringsjobb att göra innan den sista ordinarie anmälningsdagen i början av maj:
- marknadsföringsresor till olika orter

- marknadsföring i Norrköping på vårdcentraler, folktandvård, gym, företag, butiker, etc. Lista på platser finns att hämta på kansliet.
- uppsättning banderoller och vepor på lämpliga platser i Norrköping
- alla pratar VårRuset med grannar, arbetskamrater, etc och försöker få så många som möjligt att anmäla grupper (= picknick!)
- ...
Marknadsföring i Norrköping
Besök på gym, apotek, vårdcentraler, äldreboende, butiker, företag, arbetsplatser, etc för utdelning av inbjudan och informationsmtrl. Färdiga paket finns att hämta i receptionen på Tjalvegården.
Färdiga informationspaket (inbjudningar, informationsblad och affischer) kommer att finnas på Tjalvegården hos kansliet/stugvärden/receptionen.

Du har väl anmält dig som funktionär!
Då slipper vi ringa en massa telefonsamtal och kan lägga den tiden på annat viktigt arbete. Funktionärslista sätts upp på anslagstavlan utanför kansliet i Tjalvegården. Du kan också skicka ett mail eller ringa till kansliet. I första hand behövs ett stort antal funktionärer till banan och målet.
Flaggvakter på banan
Vi vill ha namn på personer som kan vara flaggvakter utefter banan. En viktig uppgift! Dessa kommer sedan att inbjudas till en informationsträff i Tjalvegården.

Uppdaterad: 30 MAR 2016 11:37 Skribent: Per Fröberg

Tjalvegården:
Öppet med stugvärd tis-tor kl 17:00-20:30.

Söndagsservering Tjalvegården:
Vår populära söndagsservering startar nu på söndag den 12 september, i samband med
Korpens tipspromenad och håller på hela hösten fram till jul. Vi serverar kaffe och bulle till att börja med under september-oktober. Serveringen
kommer att vara utomhus i september och oktober. Välkomna!

Tjalvestugan:
Tjalvestugan återupptar uthyrningen från och med 1 augusti, välkommen med din bokning!

Kolmårdsträffen Logotyp.png

Tjalve Orienteringsklubb