Hoppa till sidans innehåll

Avtal om delningen av föreningen undertecknade


Föreningsstyrelsen, FS har efter samråd med sektionsstyrelserna överenskommit om hur delningen av Tjalve ska ske. Avtalen undertecknades i veckan. Delningsavtalet reglerar hur Tjalvegården, idrottsmateriel och övriga inventarier liksom ekonomiska tillgångarna skall fördelas. 


Samarbetsavtalet och ett specifikt avtal om Tjalvegården reglerar det samarbete vi vill ha efter delningen. De innehåller frågor om hur vi hanterar namnet Tjalve och loggan, Tjalvegården Tjalvestugan, Bingoalliansen med mera.

Den nya föreningen Tjalve Friidrott Norrköping tar över friidrottssektionens verksamhet. Tjalve Orienteringsklubb, i dagligt tal Tjalve OK, blir namnet på den förening som återstår sedan friidrottarna lämnat. Den formella delningen av Tjalve sker vid årsskiftet.
Den mest påtaglig förändringen på kort sikt är att Tjalve OK kommer att vara huvudman för Tjalvegården. Friidrottarna är dock välkomna med möjlighet att nyttja gymmet, omklädningsrum med dusch och bastu samt klubbrummet. Sedan farsoten corona bekämpats planeras Tjalvegården igen kunna hållas öppen med stugvärd lika tidigare tisdagar, onsdagar och torsdagar. Utöver dessa öppettider kommer grupper ges tillträde för träning.
Då delningen har överenskommits i bästa samförstånd, ser FS att de båda föreningarna med dessa förändringar ges de bästa möjligheter att utvecklas var för sig men i starkt samarbete.

/Föreningsstyrelsen

Länkar

Uppdaterad: 10 DEC 2020 20:21 Skribent: Per Fröberg
Epost: Adressen Gömd

Tjalvegården:
Tjalvegården öppnar åter för verksamhet och uthyrning från och med 16 augusti.

Tjalvestugan:
Tjalvestugan återupptar uthyrningen från och med 1 augusti, välkommen med din bokning!


Bli medlem


Arrangemang Samarbetspartner

 


Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link