KT-09

Tjalve OK

Med Tjalvegården som utgångspunkt bedriver Tjalve OK träning i stort sett året runt. Våra duktiga och ambitiösa ledare blandar orienteringsträning och löpträning i veckorna för alla åldrar. Under vinterhalvåret går vi inomhus en gång i veckan och erbjuder gympa för barn/ungdomar och äldre. Om snön inte ligger alltför djup kör vi ett långdistanspass varje lördag förmiddag under december-mars.
Från mars till november tävlar vi regelbundet. Vi deltar i allt från lokala tävlingar och distriktstävlingar till klassiker som 10-Mila och 25-manna (stafetter) och O-Ringen. Varje år arrangerar vi Kolmårdsträffen på någon av våra fina Kolmårdskartor.
Drygt tre mil norr om Norrköping, vid vackra sjön Svängbågen, har vi vår sportstuga Tjalvestugan. Här har vi träningar, tävlingar och läger.
Du är alltid välkommen till oss i Tjalve OK om du är intresserad av orientering, vare sig du är rutinerad eller nybörjare, ung eller gammal.
Uppdaterad: 24 JUN 2021 13:40 Skribent: Per Fröberg

Tjalvegården:
Tjalvegården öppnar åter för verksamhet och uthyrning från och med 16 augusti.

Tjalvestugan:
Tjalvestugan återupptar uthyrningen från och med 1 augusti, välkommen med din bokning!

Tjalve IF Norrköping