Hoppa till sidans innehåll

TjalvestuganFrån och med den 1 augusti hyr vi ut Tjalvestugan igen. Välkommen med din bokning!


Tjalvestugan är privatägd och ligger på privat mark. Det innebär att obehöriga inte äger tillträde dit, undantagen är bara två: man har hyrt stugan av Tjalve för eget nyttjande eller man besöker stugan söndagar i januari-februari då Tjalve har servering för allmänheten.
Vi ber alla att respektera de regler som gäller för privat mark och egendom.

 Välkommen till Tjalvestugan

Tjalvestugan är Tjalve IF orienteringssektions sportstuga, vackert belägen vid en vik vid sjön Svängbågens norra strand.
Storstugan, dambastun och herrbastun är efter en omfattande renovering i toppskick.Tjalvestugan är en enkel klubbsuga utan rinnande vatten eller el.För uppvärmning används enbart vedeldade kaminer. Inga sängplatser finns. Övernattning får dock ske på hårt underlag med egen utrustning. Stugan har ett pentry med mindre gasolspis och begränsad köksutrustning. Toaletter finns i ett uthus.
Tjalvestugan ligger 2,5 mil norr om Norrköping. Precis söder om Simonstorp (riksväg 55) är det skyltat Tjalvestugan.
Vid Tjalvestugan finns goda möjligheter att idka friluftsliv vid sjön eller i skogen. Vid sjön finns en eldstad och en roddbåt.

Hyr Tjalvestugan

Vi hyr ut Tjalvstugan till enskilda och mindre grupper. Priset för en dag är 1000 kronor (10.00-24.00),  övernattning 1500 kronor (10.00 dag 1  till 10.00 dag 2).Dags- och dygnshyra kan kombineras. Under semesterprioden är stugan endast tillgänglig för klubbmedlemmar. Kontakta Magdalena Wahlqvist Axi, tel 070-938 00 11, This is a mailto link.Tjalvestugan

Karta till försäljning

Åksjökartan är en karta över området kring Tjalvestugan. Kartan finns både med och utan förslag till rundor tryckta och säljs för 30 kronor styck inklusive plastficka. Kartan är i A3-format.

Karta 30:-/st 
Storlek: A3

Hjälp oss att fortsätta renoveringen

De senaste åren har Tjalve lagt ner mycket tid och pengar på att renovera Tjalvestugan, allt ifrån förrådsbyggnaden till storstugan och båda omklädningsrummen. Ett nytt trädäck har byggts vid storstugan, vid herrbastun finns ett trädäck i bästa solläge och från dambastun leder en trappa ner till en brygga.
Om du vill hjälpa Tjalve med att fortsätta hålla byggnaderna i gott skick får du gärna lämna ett bidrag. Sätt in pengar på orienteringens plusgiro 9 36 68 - 2, märk inbetalningen Tjalvestugans fond. Tack för ditt bidrag.

Uppdaterad: 14 JAN 2018 16:55 Skribent: Per Fröberg

Tjalvegården:
Öppet med stugvärd tis-tor kl 17:00-20:30.

Söndagsservering Tjalvegården:
Vår populära söndagsservering startar nu på söndag den 12 september, i samband med
Korpens tipspromenad och håller på hela hösten fram till jul. Vi serverar kaffe och bulle till att börja med under september-oktober. Serveringen
kommer att vara utomhus i september och oktober. Välkomna!

Tjalvestugan:
Tjalvestugan återupptar uthyrningen från och med 1 augusti, välkommen med din bokning!


Bli medlem


Arrangemang

Kolmårdsträffen Logotyp.png Samarbetspartner

 


Postadress:
Tjalve Orienteringsklubb
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link