Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet historiskt när det äntligen kunde hållas


Tjalve kunde till slut den 27 maj hålla årsmöte. Det blev ett historiskt sådant.

Dels kunde vi genomföra mötet trots coronarestriktionerna. Det fungerade alldeles utmärkt att nyttja läktaren på den nya friidrottsarenan. Kravet på distansering kunde upprätthållas. Möjlighet för yttranden ordnades med separat mikrofon och även möjlighet att deltaga per länk fanns och nyttjades.

Dels beslutade årsmötet att styrelsen skall utarbeta en överenskommelse där friidrotts- respektive orienteringssektionen bildar två oberoende föreningar. Glädjande är att stödet för beslutet blev mycket starkt. Detta genom det stora antalet mötesdeltagare med god representation från båda sektionerna. Dessutom hade många fullmakter till stöd för beslutet lämnats av icke närvarande medlemmar.

Styrelsen kommer nu att arbeta med en delning av föreningen. Det kommer att utarbetas två överenskommelser. Den ena om hur Tjalvegården, idrottsmateriel och övriga inventarier liksom ekonomiska tillgångarna skall fördelas. Den andra om samarbetet efter delningen skall ske med varumärket/loggan, tillgång till Tjalvegården, Bingoalliansen mm.

Friidrottarna kommer bilda en ny förening som avses överta friidrottsektionens verksamhet medan orienterarna fortsätter i den förening som återstår sedan friidrottarna lämnat.

Information avses framåt höstkanten presenteras sektionsvis via respektive styrelse, då det skall finnas resultat att delge. Slutligen kommer ett sista årsmöte att sammankallas för avslut av den gamla föreningens verksamhet.

Uppdaterad: 06 SEP 2020 20:18 Skribent: Filip Jounot
Epost: Adressen Gömd
Tjalvegården öppettider:
 

Stäng tillsvidare pga Corona-krisen.

 

Bli medlem

 

 


 Samarbetspartner

 


 Internlotteriet

December


Arrangemang


Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0733505696
E-post: This is a mailto link