Hoppa till sidans innehåll

Citybingo


Vad har Tjalve för gemensamt med IFK Norrköping, KFUM Norrköping, Norrköpings Tennisklubb, Norrköpings Skyttegille, Norrköpings Segelsällskap, Norrköpings Golfklubb, Dagsbergs IF, Norrköpings Skidklubb, IK Waria, Norrköpings Kvinnliga IK, Norrköpings Automobil och Flygklubb, Norrköpings Curlingklubb och CK Antilopen?

Jo, dessa 15 klubbar är ägare till Citybingo (Norrköpings Lotterikonsult AB) på Repslagaregatan 5-7. På sjuttiotalet var Tjalve så framsynt (bland annat genom vår välkände Urban Stridh) att man satsade efter stor tvekan lite pengar i det aktiebolag som blev Citybinigo.
Under tiden som gått så har Tjalve fått tillbaka pengarna med råge från bingon. Idag är Urban VD för bolaget och undertecknad är sekreterare i styrelsen.

Det spelas bingo sex dagar i veckan söndag till fredag plus den sista lördagen i månaden. Förutom bingons varianter kan man spela på Miss Vegas maskiner från Svenska Spel.
Allt överskott delas ut till de totalt cirka 70 föreningar som det spelas för under ett år. Allt det här behövs tillstånd till som man söker hos Länsstyrelsen för tre år åt gången.

Varje förening får utdelning fördelat på hur många ungdomar man har mellan 7 och 20 år samt hur stor verksamhet man har.

Som delägare och förmånstagare av överskottet så behöver vi stötta bingon genom att marknadsföra den i föreningen och gärna också i bekantskapskretsen.

Ett par gånger per år har man lite extra tillställningar, minst två gånger per år har man Citybingos Tjejkväll då bara tjejer får komma och spela. För att göra det lite festligare tar man gärna emot extra vinster typ varor eller upplevelser. Här kan föreningar och deras medlemmar göra en stor insats.

Tveka inte, om du har något intressant att erbjuda, att ta kontakt med Citybingos hallchef Jenny Lundholm (011-125750), Urban eller undertecknad.

Det minsta du kan göra är att klicka på Citybingos länk på vår hemsida och kolla in hur det ser ut. Eller varför inte gå dit och spela bingo.

Evert Lembke

Uppdaterad: 19 FEB 2013 11:51 Skribent: Per Fröberg

Tjalvegården:
Öppet med stugvärd tis-tor kl 17:00-20:30.

Söndagsservering Tjalvegården:
Vår populära söndagsservering startar nu på söndag den 12 september, i samband med
Korpens tipspromenad och håller på hela hösten fram till jul. Vi serverar kaffe och bulle till att börja med under september-oktober. Serveringen
kommer att vara utomhus i september och oktober. Välkomna!

Tjalvestugan:
Tjalvestugan återupptar uthyrningen från och med 1 augusti, välkommen med din bokning!


Bli medlem


Arrangemang

Kolmårdsträffen Logotyp.png Samarbetspartner

 


Postadress:
Tjalve Orienteringsklubb
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link