Hoppa till sidans innehåll

Tävlingskläder


Tjalve friidrott har ett avtal med TRIMTEX som klädleverantör för säsongerna 2017-2019.

För dig som är 12 år och äldre SKA man använda vår designade överdel ( tshirt, linne ellere top) från Trimtex vid tävling, med svarta byxor/underdelar.

För er som är yngre fungerar det med vår egen grå Tjalve-t-shirt med Tjalveloggan på ryggen vid tävlingar. Alla som blir medlemmar FÅR en grå Tjalve-t-shirt. Har du ännu inte fått den , så kontaktar du Birgitta på kansliet, This is a mailto link

Du som tränar och tävlar från USM-nivå /15 år och äldre - då är det Trimtex vid tävling som gäller, både över- och underdel.

Vid mästerskapstävlingar som DM, GM, SM ska ni använda Trimtex-överdragskläderna/uppvärmningsplaggen också som representationskläder.

Ledare på tävlingar ska också ha någon överdel ( tshirt, hoodie, jacka) ur vår Trimtexkollektion, och/eller vår egen Tjalve-tshirt.

Vi ser gärna att ni använder Tjalvekläderna så ofta ni kan även på övriga tävlingar, träningar - så att vi ser enhetliga ut.

Beställning sker av var och en via vår webshop, som kommer att vara öppen ett par gånger varje säsong, cirka 2-3 veckor i taget.

 

Här finns ett  informationsblad om hur beställningen går till. Uppdaterat mars 2019..

 

Här når du webshopen direkt: http://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/tjalve-if-norrkoping/

Uppdaterad: 14 SEP 2018 12:34 Skribent: Filip Jounot
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0733505696
E-post: This is a mailto link

 Bli medlem

 


 

Friidrottens sponsorer

 

bergfastighet  

 

 

 

 

 

 


 Samarbetspartner