Hoppa till sidans innehåll

Tävla


Att tävla i friidrott är roligt, och vår träning är ju till stor del inriktad på ATT man ska tävla.

För de yngsta, från 7 år, nöjer vi oss med tävlingar på hemmaplan, och egna klubbtävlingar. Ju äldre man blir, desto fler tävlingar åker vi på, både i och utanför distriktet.  Se vårt tävlingsprogram under menyn till vänster.

 

Rutiner vid anmälning till tävlingar

På de tävlingar vi anger i vårt tävlingsprogram på hemsidan/anslagstavla kommer vi att ha ledare på plats, och det är dessa tävlingar vi i första hand vill att man tävlar på. Övriga tävlingar kan man få delta i, men då ska ansvarig tränare/Tränarkommittén godkänna detta. Försök att ordna med samåkning i så stor utsträckning som möjligt genom din ansvariga gruppledare eller tränare.

För att få tävla ska du ha betalat din medlemsavgift och din terminsavgift.

För ungdomar, upp t.o.m. 16 år, gäller som en grundprincip att föreningen står för max 3 grenstarter vid en endagstävling eller 5 grenstarter totalt vid flerdagarstävling. 

Anmälan ska helst ske samordnat från gruppen, via ansvarig ledare/tävlingsansvarig i respektive grupp. Anmälan ska ske i god tid till kansliet via This is a mailto link. Se sista datum som gäller.

 

Juniorer och seniorer ska i dialog med sin tränare göra ett tävlingsprogram och tränaren samordnar anmälan till kansliet om inte annat görs upp.

Vid tävlingar där det finns webanmälan och där faktura på startavgift skickas i efterhand kan den aktive själv, eller via ansvarig ledare,  anmäla sig direkt. Notera att vi heter Tjalve IF Norrköping.

 

Efteranmälningsavgift betalar den aktive själv, och klubben kan skicka en faktura till dig att betala - så anmäl dig i god tid, och meddela även om du behöver avanmäla dig.

 

Till alla SM-tävlingar gäller att föreningen står för gemensam resa och gemensamt boende för de som blir uttagna. Uttagning till och anmälan till SM-tävlingar sker alltid genom Tränarkommittén/Elitkommittén

 

Till tävlingar av typen ”Långlopp och Stadslopp” anmäler man sig på egen hand och betalar sin egen startavgift. Visst bidrag för startavgifter kan ges i efterhand – se aktuella bidragsregler på vår hemsida.

 

 

Uppdaterad: 18 JUL 2017 14:06 Skribent: Veronica Nuija
Epost: Adressen Gömd
Tjalvegården öppettider:
 

Stäng tillsvidare pga Corona-krisen.

 


 Internlotteriet

December


Arrangemang


Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0733505696
E-post: This is a mailto link

 Bli medlem

 


 

Friidrottens sponsorer

 

bergfastighet  

 

 

 

 

 

 


 Samarbetspartner